Denizli’de Labada Gurme Hizmete Açıldı
Yerel tatların yeniden yorumlandığı lezzetler, İtalyan mutfağının vazgeçilmezleri ve hepimizin olmazsa olmazları dünya mutfağı klasiklerini bulabileceğiniz Labada Gurme Denizli’de açıldı.
ADETA BİR PROJE OLARAK HAZIRLANDI
Profesyonel Şef Aydın Demir gibi duayen isimler ile hem fikir alışverişi hem de işbirliği yaptığını belirten Labada Gurme’nin işletme sahibi Gonca Saldanlı, Denizli’de mevsiminde ve kaliteli günlük taze ürünler kullanan, zengin menüsüne dünya mutfağından da örnekler katan, kendine özgü konsepti ile bir restoran kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
ŞEHRE YEPYENİ KONSEPT, İDDİALI BİR ALTERNATİF
Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Bulvarı No: 15/A adresinde Denizlilerin hizmetine açıldığını ifade eden Saldanlı, “Labada Gurme; hem çok tanıdık hem de içerisinde farklılıklar barındıran bir restoran olarak iddialı bir alternatif oluşturuyor. Restoranın dekorasyonunda misafirlerin keyifle ve uzun saatler geçirebilecekleri bir mekan olmasına özen gösterilmiş. Lezzetli menüsünde; kahve ve çay çeşitleri, soğuk taze sıkım içecekler, atıştırmalıklar ve tatlılar da dikkat çekiyor” dedi.
MİSAFİR ODAKLI MUTFAĞI DİKKAT ÇEKİYOR
Gonca Saldanlı, “Türkiye’nin her yerinden, bize en uygun orijinal tatları bularak misafirlerimize sunuyoruz. Lezzet denemelerimize devam ederek menümüze sürekli yeni ürünler katıyoruz. Labada Gurme’yi zihnimizde canlandırdığımızda hedeflediğimiz tatlar vardı. İtalyan pizzası, el yapımı makarnalar, mascarpone peynirden cheesecake, doğru marinasyon ile dinlendirilmiş eşsiz bonfilemiz, yine ekmeğini kendimiz yaptığımız burgerlerimiz gibi mutlaka yakalamak istediğimiz iddialı lezzetleri şimdi misafirlerimize keyifle sunuyor, memnun kaldıklarını belirten güzel yorumlarıyla mutlu olurken yeni tatlar sunmak için çalışıyoruz.”
Tatlandırıcı, renklendirici, kıvam arttırıcı, bulyon gibi katkı maddelerini kesinlikle kullanmadıklarını vurgulayan Gonca Saldanlı, “Her yaştan misafirimize ve kalabalık ailelerimize gönül rahatlığı ile tüketebileceği doğal ve sağlıklı bir mutfak oluşturmak en önemli hassasiyetimiz.” dedi.Haber Link: Haber Denizli